Via Delicia
Rakytník rešetliakový je zdomácnený ovocný ker pochádzajúci z východu, niekedy nazývaný sibírsky zázrak. Vedeli ste, že plody rakytníka obsahujú niekoľkonásobne viac vitamínu C...
D014
Babička chodievala so smaltovanou kanvičkou na lesnú čistinku, kde vždy rástli maliny. Tie do kanvičky utláčala, až bola šťava až k hrdlu. Doma na odšťavovacom mlynčeku sa...
D013
Daniel bol považovaný za kráľovskú lovnú zver chovanú v mnohých panských odboroch. Teraz sa vyskytuje celkom hojne aj vo voľných poľovníckých revíroch. Má vynikajúce, chuťovo...
P014
Táto chuťovo výrazná paštéta z naloženého jeleňa a brusníc je skutočnou lahôdkou pre znalcov a milovníkov zverinových špecialít.
Zloženie výrobku: jelenie mäso 51%, bravčový...
P004
Najjemnejšia, najobľúbenejšia, najpredávanejšia - skrátka naša NAJ kačacia paštéta. Paštéta z kačacieho mäsa a kačacej pečene, doplnená o pečené jabĺčka a restovanú cibuľku....
P006
Naše bábätko, naša prvotina - králičia paštéta. Pečený králik z českých chovov, trošku bravčového, čerstvá zelenina, soľ a korenie. Paštétu, ktorú si určite zamilujú aj Vaše...
P001
Pravá zverinová paštéta z diviaka, ktorá sa stala v poslednej dobe naším bestsellerom. Paštéta je prevoňaná divokým korením a jalovcom a je dobre roztierateľná. Zamiluje si ju...
P003
Chuť grilovaného a dozlatista upečeného kuriatka asi nemusíme nikomu popisovať. Ale predstavte si, že sme z takej dobroty vytvorili originálnu paštétu. Vynikajúca zmes...
P013
Na panstvách bolo srnčie mäso v sezóne relatívne často na jedálenskom stole. Srnčie mäso je veľmi vyhľadávané pre svoju chuť aj dnes. V starých receptúrach sa často kombinuje so...
P005
Originálna kombinácia lahôdkovej paštéty a Olomouckých tvarôžkov. Dobre zrelý tvarôžek sme položili na pašteku a zapiekli priamo v sklenenom pohári. V každom pohári je skutočne...
P007
Tradičná plnka z čerstvých rožkov, nášho údeného mäsa bez rýchlosolia, šľahaných vajec a zeleniny. Bežne sa plní do hydiny pred pečením a čo sa nezmestí, sa pečie spoločne s...
HT001
Tip
Tak orechovicu pozná snáď každý. Teda pálenku, v ktorej sa macerujú zelené plody z orecha. My sme našli starý recept na nakladané orechy. Proces je trochu zdĺhavý, orechy sa...
K005
Stránka 3 z 6 -
67 položiek celkom