Via Delicia
Mirabelkový džem v sebe ukrýva jemnú chuť podobnú mirabelkám, ale zároveň ostrejšie kyselinky pochádzajúce z planého ovocia.
Zloženie výrobku: odkôstkované plané špendlíky...
D005
Áno, čítate dobre, smrekové výhonky sú skutočne základom tohto neobvyklého džemu príjemnej živicovej vône a chuti. Smrekové výhonky sa používali na prípravu sirupu a čaju, my...
D015
Šípková marmeláda sa používala na mazanie na chlieb, na lepenie vianočných cukroviniek a samozrejme na výrobu šípkovej omáčky. Je to výborný doplnok k syrom, predovšetkým k...
D004
Jablká pečieme v predhriatej rúre, až zmäknú a chytia tú správnu skaramelizovanú vôňu. Pridávame voňavé korenie a hlavne maslový karamel, pripravovaný z cukru a čerstvého masla....
D009
Bravčovka ako má byť - obsahuje 99% kvalitného mäsa. Iba kúsky bravčového mäsa a soli tak akurát. Mäso pustí šťavu počas sterilizácie, teda sa môžete tešiť na šťavnaté,...
M001
Tradičná pečeňová paštéta - zabíjačková hrubo mletá paštéta z bravčovej pečene, do ktorej pridávame poriadnu porciu cibuľky, restovanej na bravčovej masti.
Zloženie výrobku:...
P002
Víťazný recept zo súťaže Flora Džem 2018 od autorky pani Kvetuše Hildebrandtovej. Ochutnáte výraznú chuť višní, pravý trstinový rum im dodáva veľmi príjemnú arómu.
Zloženie...
D018
Naša „Zelenináda“ je lahôdková zmes bežnej a menej obvyklej zeleniny, ktorá prešla mliečnym kvasením (ako kyslá kapusta). Chuť sme ešte vylepšili koreneným lákom z jablčného...
Z001
Čučoriedky na tento džem máme z Jeseníkov, kde dozrievajú postupne od nížin po hrebeňové partie. Majú typickú, veľmi silnú ovocnú chuť. Čučoriedkový džem je skutočná delikatesa,...
D001
Keď bola úroda brusníc, vyrábala sa z nich vynikajúca marmeláda granátovej farby a sladkotrpkej chuti. Brusnicová marmeláda sa hodí na mazanie na chlieb, ale tiež výborne dopĺňa...
D002
Naša cibuláda (cibuľové čatní) obsahuje jemne krájané cibuľové prúžky dusené v zmesi červeného vína, jablčného octu a poctivého karamelu. Pikantnosť im dodáva zmes čierneho...
Z003
Ostružinový džem vyrábame z celých plodov a dobu prípravy sme skrátili na minimum. Tým sa zachovala jemná chuť plodov, cenné látky a vitamíny. Černice sú známe pre veľký obsah...
D003
Stránka 2 z 6 -
67 položiek celkom