BRAVČOVÉ MÄSO
Na výrobu bravčovej paštéty používame bravčovú pečeň, údenú aj neudenú bravčovú ples a bravčový lalok.
OLOMOUCKÝ TVARÔŽOK
Do každého pohára s bravčovou paštétou vkladáme jedno koliesko olomouckého tvarôžku. Tvarôžok sa čiastočne rozpustí do paštéty a tá je potom dokonale dochutená.
VÝROBOK ROKA 2017
Naša špecialita zapečený tvarôžok na bravčovej paštéte v roku 2017 obdržala cenu Výrobok Olomouckého kraja 2017.
NA ČO SA PAŠTÉTA HODÍ?
Zapečený tvarôžok na bravčovej paštéte je geniálnym darčekom pre všetkých, ktorí chcú spoznať chuť Olomouckého kraja
Paštéta je sladkastá, a je výborná na vyprážaných hriankach s kyslým uhorkom alebo našou zeleninádou
ZLOŽENIE VÝROBKU: Bravčové mäso 43% (podbradok a pliecko), cibuľa, údené bravčové mäso, bravčová pečeň, Olomoucký tvarôžok 1ks, 15% (tvaroh, jedlá soľ, mliekarske kultúry, voda), paštétové korenie,
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Mäsový výrobok, konzerva, bezlepkový výrobok
Alergény: laktóza
AKO SKLADOVAŤ? Skladujte pri teplote do 30 ° C, po otvorení uchovajte v chlade do +6 ° C a spotrebujte do 3 dní.
NAŠE JEMNÉ PAŠTÉTY
Zapečený tvarôžek na bravčovej paštéte
Pečeňová paštéta s restovanou cibuľkou
Kačacia paštéta s pečenými jablkami
Králičie paštéta jemná
Paštéta z grilovaného kuriatka jemná
A.W. OLOMOUCKÉ TVARÔŽKY
Olomoucké syrečky sú zrejúcim syrom vyrobeným z netučného kyslého tvarohu. Majú úplne ojedinelú pikantnú chuť, typickú vôňu, povrch so zlatožltým mazom a súdržnou polomäkkou až mäkkou konzistenciou s patrným svetlejším jadrom.