ÚDENÝ KAPOR
Nemusíte veľmi údené ryby? Údený kapor je jemne údený teda chuť ryby rozhodne neprebíja.
SLNEČNICOVÝ OLEJ
Slnečnicový olej zaistí údenému kaprovi dokonalú šťavnatosť.
STAROČESKÉ KORENIE
Bobkovým listom, čiernym korením a novým korením kapra ľahko dochucujeme ako to predtým robili aj naše babičky.
NA ČO SA ÚDENÝ KAPOR HODÍ?
Údený kapor je vynikajúci do akejkoľvek variácie šalátu, ktorý máte radi
Skvelý je aj na poriadne vypečené hrianky - stačí posypať najemno nakrájanou cibuľkou a večeru máte na stole
ZLOŽENIE VÝROBKU: Údené filety z kapry (Cyprinus carpio) 76% (filety z kapra, jedlá soľ, prírodný dym), slnečnicový olej 23%, korenie
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Výrobok z rýb, konzerva, bezlepkový výrobok, obsahuje alergény ryby
AKO SKLADOVAŤ? Skladujte pri teplote do 30 ° C, po otvorení uchovajte v chlade do +6 ° C a spotrebujte do 3 dní.
NAŠE RYBIE ŠPECIALITY
Údený kapor v slnečnicovom oleji
Pstruh na masle pošírovaný
Sumček africký filety vo vlastnej šťave
Kapor cibulár na pive
ČESKÝ KVALITNÝ KAPOR
Kapre pochádzajú z rybníkárskych oblastí - Treboňska a Pálavy. Nemusíte mať strach z pichľavých kostí, sú zmäknuté, podobne ako pri sterilizovaných výrobkoch z morských rýb. Presvedčte sa sami a vyskúšajte ich.