SRNČIE MÄSO
Vedeli ste, že zver vďaka svojim nutričným hodnotám patrí k najzdravším mäsám a je vhodná aj pre diétnu kuchyňu?
PORTSKÉ VÍNO
Srnčie mäso, trochu bravčového, koreňovú zeleninu a korenie vždy riadne prelejeme kvalitným červeným vínom pri pečení.
ZÁKLAD CHUTI
Základom našej králičej paštéty nie je len kvalitná srnčia ale koreňová zelenina. Tá dodáva paštéte jemné sladkasté tóny a tvorí ju dokonale vyváženú.
NA ČO SA SRNČIA PAŠTÉTA HODÍ?
Vyskúšajte srnčiu paštétu na čerstvé svetlosvetlé pečivo, uvidíte, že neurobíte chybu
Skvelá kombinácia je tiež srnčiu paštétu použiť do sendvičov s ľadovým šalátom a naším cibuľovým čatným
Portské víno k tejto paštéte bude už len čerešnička na záver dňa
ZLOŽENIE VÝROBKU: Srnčie mäso 52%, bravčové mäso, zelenina (cibuľa, mrkva, zeler), portské víno 2,4%, jedlá soľ, korenie
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Mäsový výrobok, konzerva, bezlepkový výrobok
AKO SKLADOVAŤ? Skladujte pri teplote do 30 ° C, po otvorení uchovajte v chlade do +6 ° C a spotrebujte do 3 dní.
NAŠE ZVERINOVÉ PAŠTIKY
Srnčia paštéta s portským vínom
Jelenia paštéta s brusnicami
Danielia paštéta s divokým korením
Paštéta z diviaka na červenom víne
KVALITNÁ ZVERINA
Zakladáme si na kvalitných surovinách, teda aj srnčie mäso získavame od českých dodávateľov, ktorí majú tú najvyššiu kvalitu. Firma Moravialov s. r. o. vykupuje zverinu z poľovných revírov iba v Českej republike, prevažne z Juhomoravského kraja, čiastočne severomoravského regiónu a z východných Čiech.