RAKYTNÍK
Tento džem je pre niekoho možno trochu neobvyklý, a preto Vás určite zaujme. Rakytník plodí malé oranžové bobule, ktoré sú plné vitamínov.
CHUŤ EXOTIKY
Väčšine našim zákazníkom pripomína chuť multivitamínu, manga či mučenky. Obsahujú toľko prospešných látok, že sme z neho jednoducho museli začať robiť džem.
PEKTÍN
Pektín je prírodná želírujúca látka, ktorá urobí džem džemom. Zaistí tú správnu konzistenciu, ktorú v džeme vyžadujeme.
AKO RAKYTNÍKOVÝ DŽEM POUŽÍVAŤ?
Rakytníkový džem je vhodný do jogurtov a kyslých mliečnych nápojov
Ak radi experimentujete vyskúšajte ním premazať linecké pečivo
Cheesecakom dodá určite ten správny říz
ZLOŽENIE VÝROBKU: Šťava z rakytníka (Hippophae rhamnoides), cukor, želírujúca látka - pektín
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Spracované ovocie, džem výberový (EXTRA), menej sladký, bezlepkový výrobok. Na výrobu 100 g hotového džemu bolo použitých 46 g ovocia a 57 g prírodných sladidiel.
AKO SKLADOVAŤ? Skladujte pri teplote do 30 ° C, po otvorení uchovajte v chlade do +6 ° C a spotrebujte do 2 týždňov.
ĎALŠIE VÝBEROVÉ DŽEMY
Rakytníkový džem zbieraný v sade
Černicový džem bez zrniečok
Džem z lesných brusníc zbierané vo voľnej prírode
Džem z čiernych ríbezlí bez zrniečok
Drienkový džem zbierané vo voľnej prírode
Jahodový džem z vyzretých plodov
Džem z červených ríbezlí bez zrniečok
RAKYTNÍK ZO SADU
Rakytník si nechávame zbierať vo vybraných sadoch, kde pestovatelia spĺňajú podmienky najvyššej kvality.