KRÁLIČIE MÄSO
Jemné svetlé mäso, ktoré chutí aj tým najmenším gurmánom.
AKO OD BABIČKY
Králičie mäso pečieme podľa receptu babičky pána Bezchlebu, ktorá ho piekla takmer každý týždeň.
S BRAVČOVÝM BÔČKOM
Bravčový bôčik dodá králičiemu mäsu šťavnatosť a delikátnu chuť.
NA ČO SA PEČENÝ KRÁLIK HODÍ?
Pečený králik je vlastne hotový obed - stačí prehriať, na to chlieb a ste krásne nasýtení
Ak máte čas a chuť osmažte si cibuľku na oleji, pridajte nakrájanú zeleninu z Moravanky, chvíľku poduste, pridajte pečeného králika a celú smotanu, zamiešajte a podávajte s vareným zemiakom - recept králik na smotane určite oslní Vašu celú rodinu
ZLOŽENIE VÝROBKU: Králičie mäso 62%, bravčový bôčik 25%, cibuľa, mrkva, zeler, jedlá soľ, korenie
ALERGÉNY: zeler
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Mäsový výrobok, konzerva, bezlepkový výrobok
AKO SKLADOVAŤ? Skladujte pri teplote do 30 ° C, po otvorení uchovajte v chlade do +6 ° C a spotrebujte do 3 dní.
NAŠE DOBROTY Z MÄSA
Pečený králik s bravčovým bôčikom
Jahňacie pečienka jemne korenená
Bravčové mäso vo vlastnej šťave
Bravčové mäso z udiarne údené bukovým dymom
Pečená prepelica s divokým korením
Kačacie stehienka vo vlastnej masti pečená
Kvalitné králičie mäso – mäsiarstvo RABBIT
Zakladáme si na lokálnych surovinách, preto králičie mäso odoberáme od certifikovaného českého výrobcu Mäsiarstvo RABBIT. Sú jedinou výrobňou králičieho mäsa na území Slovenskej republiky spĺňajúce medzinárodné štandardy, pripravujú toto zdravé mäso priamo podľa požiadaviek podnikových predajní.