LETNÉ JABLÍČKA
Na výrobu pečených jabĺčok s maslovým karamelom používame letné jablká.
MASLOVÝ KARAMEL
Aby boli jablká dokonale sladké, pridávame do nich maslový karamel.
ZMES KORENIA
Poslednou bodkou, ktorá všetko doladí je zmes korenia pána Bezchleba.
AKO PEČENÉ JABLÍČKA POUŽÍVAŤ?
Táto pochúťka je vynikajúca studená, podávaná len tak, alebo s jemným pečivom
Dajú sa aj krátko zapiecť s posýpkou a vznikne veľmi obľúbený crumble
NIE STE AŽ TAK MOC NA SLADKÉ?
Pečené jabĺčka sú veľmi zaujímavé v kombinácii aj našou pečeňovou paštétou s restovanou cibuľkou
ZLOŽENIE VÝROBKU: Prelisované pečené jabĺčka 69%, maslový karamel 30% (cukor, maslo), korenie
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Spracované ovocie, ovocná nátierka, bezlepkový výrobok, alergén laktóza
AKO SKLADOVAŤ? Skladujte pri teplote do 30 ° C, po otvorení uchovajte v chlade do +6 ° C a spotrebujte do 2 týždňov.
VYSKÚŠAJTE NAŠE DŽEMY
Slivkový džem s perníkovým korením
Černicový džem bez zrniečok
Džem z lesných brusníc zbierané vo voľnej prírode
Džem z čiernych ríbezlí bez zrniečok
Drienkový džem zbierané vo voľnej prírode
Jahodový džem z vyzretých plodov
Džem z červených ríbezlí bez zrniečok
LETNÉ JABLKA ZO SADU
Jablká si nechávame zbierať vo vybraných sadoch, kde pestovatelia spĺňajú podmienky najvyššej kvality.