MÄSO ZO ZVERINY
Vedeli ste, že zver vďaka svojim nutričným hodnotám patrí k najzdravším mäsám a je vhodná aj pre diétnu kuchyňu?
VO VÍNE JE CHUŤ
Mäso z diviaka, trochu bravčového, koreňovú zeleninu a korenie vždy riadne zalejeme kvalitným červeným vínom pri pečení.
DIVOKÉ KORENIE S JALOVCOM
Paštéta z diviaka je dochutená výraznými tónmi lesného divokého korenia. Najtypickejším takým korením je napr. borievka.
NA ČO SA PAŠTÉTA HODÍ?
Keďže aj do výroby paštéty z diviaka pridávame k pečenému mäsu červené víno, je úplne žiaduce si dať pohár červeného vína aj k paštéte hotové
Ak chcete paštétu z diviaka podávať na malých kanapkách, odporúčame osviežiť pridaním trošky džemu z červených ríbezlí, ktorý bude slúžiť aj ako ozdobný "kaviár" na kanapkách
ZLOŽENIE VÝROBKU: Mäso z diviaka 51%, bravčové mäso, červené víno 4,5%, cibuľa, mrkva, zeler, soľ, korenie
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Mäsový výrobok, konzerva, bezlepkový výrobok
AKO SKLADOVAŤ? Skladujte pri teplote do 30 ° C, po otvorení uchovajte v chlade do +6 ° C a spotrebujte do 3 dní.
NAŠE ZVERINOVÉ PAŠTÉTY
Paštéta z diviaka na červenom víne
Jelenie paštéta s brusnicami
Danielia paštéta s divokým korením
Srnčia paštéta s portským vínom
ČESKÁ ZVERINA MORAVIALOV
Zakladáme si na kvalitných surovinách, teda aj mäso z diviaka získavame od českých dodávateľov, ktorí majú tú najvyššiu kvalitu. Firma Moravialov s. r. o. vykupuje zverinu z poľovných revírov iba v Českej republike, prevažne z Juhomoravského kraja, čiastočne severomoravského regiónu a z východných Čiech.