ČERSTVÉ OSTRUŽINY
Temná ale sladká, chuť zrelej černice je skrátka delikátnou záležitosťou.
BEZ ZRNIEČOK
V našom černicovom džeme nenájdete hoci jediné zrniečko či semienko.
PEKTIN
Pektín je prírodná želírujúca látka, ktorá urobí džem džemom. Zaistí tú správnu konzistenciu, ktorú v džeme vyžadujeme.
AKO OSTRUŽINOVÝ DŽEM POUŽÍVAŤ?
Pre cukrárov veľmi výhodný, pretože zafarbí krásne akýkoľvek svetlý krém
Vynikajúci je aj do obyčajného bieleho jogurtu, spolu s müsli vytvoríte vynikajúcu desiatu či raňajky
ZLOŽENIE VÝROBKU: Černice zbavené semienok (Rubus fructicosus agg.), cukor, želírujúca látka - pektín
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Spracované ovocie, džem výberový (EXTRA), menej sladký, bezlepkový výrobok. Na výrobu 100 g hotového džemu bolo použitých 56 g ovocia a 57 g prírodných sladidiel.
AKO SKLADOVAŤ? Skladujte pri teplote do 30 ° C, po otvorení uchovajte v chlade do +6 ° C a spotrebujte do 2 týždňov.
ĎALŠIE VÝBEROVÉ DŽEMY
Černicový džem bez zrniečok
Špendlíkový džem zbieraný vo voľnej prírode
Džem z lesných brusníc zbieraných vo voľnej prírode
Džem z čiernych ríbezlí bez zrniečok
Drienkový džem zbierané vo voľnej prírode
Jahodový džem z vyzretých plodov
Džem z červených ríbezlí bez zrniečok
OSTRUŽINY Z VOĽNEJ PRÍRODY
Ovocie nechávame zbierať našich miestnych zberačov, ktorí podľa našich inštrukcií zbierajú iba krásne plody z čistých a nezaprášených miest vo voľnej prírode.