Novinky, Strana 9
Chceli by ste si doma zavariť mäso? Dáme Vám niekoľko tipov, ako na to a na čo by ste si mali dať pozor. Nie zakaždým sa zadarí„Mäso nasolím, dám to normálne do pohára s viečkom a varím vo vode dve hodiny. Vydrží to v pohode 2 roky, no fakt. Tu, na, môžeš ochutnať." Hľadel som s nedôverou na čosi š...
Ak chcete vedieť, ako sa u nás vyrába Kačacia paštéta, Srnčia paštéta s portským vínom, alebo Džem zo smrekových výhonkov, pozrite si reláciu Farmárska revue na STV 2 ktorá bola vysielaná v sobotu 7.9. o 14,00 hod, a v nedeľu 8.9.2019 tiež na STV2 o 9,30 hod - link : https://www.rtvs.sk/...
Zajímá vás, kde a jak se vyrábí naše produkty? Připravili jsme pro vás video. Nahlédněte pod pokličku naší provozovny. Via Delicia from 15s on Vimeo....