Návody a postupy
Zabudnite na nože a iné pomôcky. Sklenené nádoby Weck sa otvárajú jednoducho. Povytiahnete gumičku a súčasne pridržujte sklenené viečko. To je dôležité, aby neodskočilo a nerozbilo sa. Viečko sa uvoľní tým, že sa do nádoby dostane vzduch. Pozrite sa na názornú ukážku. ...
Pre mnoho ľudí kultová dobrota, ak je na jedálnom lístku v reštaurácii, ale málokto má odvahu pripraviť si ju doma. Verte, že to nie je až zase tak veľmi zložité. Prezradíme vám niekoľko trikov starých kuchárov. ČO BUDETE POTREBOVAŤ1 kg diviačie stehná50 g slaninypo 200 g mrkvy, zeleru, cibule3 dcl...
Chceli by ste si doma zavariť mäso? Dáme Vám niekoľko tipov, ako na to a na čo by ste si mali dať pozor. Nie zakaždým sa zadarí„Mäso nasolím, dám to normálne do pohára s viečkom a varím vo vode dve hodiny. Vydrží to v pohode 2 roky, no fakt. Tu, na, môžeš ochutnať." Hľadel som s nedôverou na čosi š...