Filety z kapra sú jemne údené na bukovom dreve, nakrájané na kúsky, vložené do pohárov a zaliate slnečnicovým olejom, doplnené korením. Mäso je bez kostí, príjemne aromatické,...
Údené bravčové mäso bez dusitanových solí, vyúdené klasickým spôsobom na bukovom dreve.
Zloženie výrobku: údené bravčové mäso ČR (90% pri sádke - bravčové mäso, jedlá soľ,...
Ochutnajte jemné a šťavnaté kúsky z filiet sumčeka afrického vo vlastnej šťave. Chuťovo pripomína jemné morčacie mäso, niekomu chutí trochu ako tuniak, ale je oveľa šťavnatejší....
Klasická bravčová konzerva - obsahuje kusy bravčového mäsa (99%) a soli tak akurát. Mäso pustí šťavu počas sterilizácie, teda sa môžete tešiť na šťavnatú pochúťku.
Zloženie...
Horúci punč príjemne zahreje v období Vianoc a nečasu, alebo napríklad pri návrate z lyžovačky. A väčšinou ho chceme čo možno najrýchlejšie, aby sme sa rýchlo prehriali. S naším...
Tekuté korenie? Áno, počujete dobre. Jedná sa o prírodný výluh kvalitného korenia tej najjemnejšej chuti. Zvyčajne sa musí korenie povariť vo víne, aby sa vonné látky uvoľnili....
"Pred harmančekom šmykni, pred bezom kľakni". S takým rešpektom sa naši predkovia vyjadrovali o tomto kríku, ktorý prináša na jar aromatické kvety a na jeseň hrozno temne...
Púpavový sirup sa vyrába z plne rozkvitnutých čerstvých kvetov púpavy lekárskej, ktoré sú ručne zbierané v slnečné jarné dni. Chuťovo je sirup veľmi podobný včeliemu medu, avšak...
Mladé, čerstvo natrhané smrekové výhonky vrstvíme do nádoby striedavo s cukrom. Cukor vyťahuje z výhonkov šťavy, v ktorých sa rozpustí a vzniká sirup, ktorý filtrujeme a ešte...
Predstavte si riadne nakorenené porcie kapra na cibuľke, zaliate pivným mokom a všetko zvoľna pečené, až sa pivo takmer vyvarí. Svalových kostí, tzv. vidličiek, sa báť nemusíte,...
Pstruh dúhový, vylovený z čistých vôd pohoria Jeseníkov, zo pstruhární v našom okolí. Používame výhradne čerstvé pstruhy, ktoré varíme v pare, dopĺňame lyžičkou prepusteného...
Klasická úprava hovädzieho mäsa, ktoré je ozvláštnené chuťou čerstvo drveného korenia. Vplyvom špeciálne navrhnutej sterilizácie je mäso šťavnatej a príjemnej aromatickej chuti....