Mirabelkový džem v sebe ukrýva jemnú chuť podobnú mirabelkám, ale zároveň ostrejšie kyselinky pochádzajúce z planého ovocia.
Zloženie výrobku: odkôstkované plané špendlíky...
Áno, čítate dobre, smrekové výhonky sú skutočne základom tohto neobvyklého džemu príjemnej živicovej vône a chuti. Smrekové výhonky sa používali na prípravu sirupu a čaju, my...
Šípková marmeláda sa používala na mazanie na chlieb, na lepenie vianočných cukroviniek a samozrejme na výrobu šípkovej omáčky. Je to výborný doplnok k syrom, predovšetkým k...
Jablká pečieme v predhriatej rúre, až zmäknú a chytia tú správnu skaramelizovanú vôňu. Pridávame voňavé korenie a hlavne maslový karamel, pripravovaný z cukru a čerstvého masla....
Bravčovka ako má byť - obsahuje 99% kvalitného mäsa. Iba kúsky bravčového mäsa a soli tak akurát. Mäso pustí šťavu počas sterilizácie, teda sa môžete tešiť na šťavnaté,...
Tradičná pečeňová paštéta - zabíjačková hrubo mletá paštéta z bravčovej pečene, do ktorej pridávame poriadnu porciu cibuľky, restovanej na bravčovej masti.
Zloženie výrobku:...
Víťazný recept zo súťaže Flora Džem 2018 od autorky pani Kvetuše Hildebrandtovej. Ochutnáte výraznú chuť višní, pravý trstinový rum im dodáva veľmi príjemnú arómu.
Zloženie...
Naša „Zelenináda“ je lahôdková zmes bežnej a menej obvyklej zeleniny, ktorá prešla mliečnym kvasením (ako kyslá kapusta). Chuť sme ešte vylepšili koreneným lákom z jablčného...
Čučoriedky na tento džem máme z Jeseníkov, kde dozrievajú postupne od nížin po hrebeňové partie. Majú typickú, veľmi silnú ovocnú chuť. Čučoriedkový džem je skutočná delikatesa,...
Keď bola úroda brusníc, vyrábala sa z nich vynikajúca marmeláda granátovej farby a sladkotrpkej chuti. Brusnicová marmeláda sa hodí na mazanie na chlieb, ale tiež výborne dopĺňa...
Ostružinový džem vyrábame z celých plodov a dobu prípravy sme skrátili na minimum. Tým sa zachovala jemná chuť plodov, cenné látky a vitamíny. Černice sú známe pre veľký obsah...