Marhuľový džem
Podrobný popis
ZLATÉ MARHULE
Na výrobu marhuľového džemu používame iba vyzreté plody marhúľ.
LETNÁ SVIEŽOSŤ
Ak by mal tento džem predstavovať nejaký pocit, bola by to za nás sviežosť.
PEKTIN
Pektín je prírodná želírujúca látka, ktorá urobí džem džemom. Zaistí tú správnu konzistenciu, ktorú v džeme vyžadujeme.
AKO MARHUĽKOVÝ DŽEM POUŽÍVAŤ?
Marhuľový džem je ideálnym parťákom na klasické palacinky
Podľa tradičného receptu patrí marhuľový džem do viedenskej torty Sacher
ZLOŽENIE VÝROBKU: Marhule odkôstkované (Prunus armeniaca), cukor, želírujúca látka - pektín
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Spracované ovocie, džem výberový (EXTRA), menej sladký, bezlepkový výrobok. Na výrobu 100 g hotového džemu bolo použitých 57 g ovocia a 56 g prírodných sladidiel.
AKO SKLADOVAŤ? Skladujte pri teplote do 30 ° C, po otvorení uchovajte v chlade do +6 ° C a spotrebujte do 2 týždňov.
ĎALŠIE VÝBEROVÉ DŽEMY
Marhuľový džem zbierané v sadu
Černicový džem bez zrniečok
Džem z lesných brusníc zbierané vo voľnej prírode
Džem z čiernych ríbezlí bez zrniečok
Drienkový džem zbierané vo voľnej prírode
Jahodový džem z vyzretých plodov
Džem z červených ríbezlí bez zrniečok
Marhule zo sadu
Marhule si nechávame zbierať vo vybraných sadoch, kde pestovatelia spĺňajú podmienky najvyššej kvality.
Dodatočné parametre
Kategória: | DŽEMY |
---|---|
Záruka: | > 6 měsíců |
Hmotnosť: | 0.35 kg |
Výživové údaje na 100 g výrobku: | |
Energetická hodnota: | 970kJ/228kcal |
Tuky: | méně než 0,5g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | méně než 0,1g |
Sacharidy: | 56g |
z toho cukry: | 56g |
Bílkoviny: | méně než 0,5g |
Sůl: | méně než 0,01g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.