KVALITNÉ JELENIE MÄSO
Vedeli ste, že zver vďaka svojim nutričným hodnotám patrí k najzdravším mäsám a je vhodná aj pre diétnu kuchyňu?
LESNÉ BRUSINKY
Hoci je jelenie paštéta jednou z najhrubšie namletých, sladkosť brusníc jej dodáva skvelú sladkastú chuť.
VO VÍNE JE CHUŤ
Jelenie mäso, trochu bravčového, koreňovú zeleninu a brusnice vždy riadne zalejeme kvalitným červeným vínom pri pečení.
NA ČO SA JELENIA PAŠTÉTA HODÍ?
Vyskúšajte jelenie paštétu podávať spolu s naším brusnicovým džemom, na akomkoľvek pečive bude vynikajúca. Jeleniou paštétou určite potešíte Vaše babičky a deduškov, typická chuť kvalitného jelenieho mäsa ich zanesie späť do mladých rokov
ZLOŽENIE VÝROBKU: Jelenie mäso 51%, bravčový podbradok, zelenina (cibuľa, mrkva, zeler), červené víno, brusnice 3%, cukor, korenie, jedlá soľ
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Mäsový výrobok, konzerva, bezlepkový výrobok
AKO SKLADOVAŤ? Skladujte pri teplote do 30 ° C, po otvorení uchovajte v chlade do +6 ° C a spotrebujte do 3 dní.
NAŠE ZVERINOVÉ PAŠTÉTY:
Jelenie paštéta s brusnicami
Paštéta z diviaka na červenom víne
Danielia paštéta s divokým korením
Srnčia paštéta s portským vínom
KVALITNÁ ZVERINA JE ZÁKLAD
Zakladáme si na kvalitných surovinách, teda aj jelenie mäso získavame od českých dodávateľov, ktorí majú tú najvyššiu kvalitu. Firma Moravialov s. r. o. vykupuje zverinu z poľovných revírov iba v Českej republike, prevažne z Juhomoravského kraja, čiastočne severomoravského regiónu a z východných Čiech.