Jahňacia pečienka
Podrobný popis
JAHNEČIE MÄSO
Na jahňaciu pečienku používame kombináciu jahňacej plece, stehna a chrbta.
ZÁKLAD CHUTI
Základom jahňacej pečienky nie je len kvalitné jahňacie mäso ale aj koreňová zelenina. Tá dodáva mäsu jemné sladkasté tóny.
Úprava jahňacieho masa
Jahňacie mäso sa pečie až 2 hodiny v rúre, s jahňacou pečienkou máte tento čas ušetrený.
NA ČO SA JAHNEČIA PEČÍNKA HODÍ?
Jahňacie pečienka sa náramne hodia k varenému zemiaku, stačí rozkúriť maslo, pridať nasekané bylinky, zemiaky poliať a môžete servírovať
Ak radi experimentujete, vyskúšajte jahňaciu pečienku natrhať a dať aj s pečenou zeleninou do bagety, pridajte prírodne prekvasenú zeleninádu a je hotovo
ZLOŽENIE VÝROBKU: Jahňacie pečené mäso (ČR) - chrbát, stehno, pliecko (89% pred tepelnou úpravou), cibuľa, mrkva, zeler, jedlá soľ, korenie
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Mäsový výrobok, konzerva, bezlepkový výrobok
AKO SKLADOVAŤ? Skladujte pri teplote do 30 ° C, po otvorení uchovajte v chlade do +6 ° C a spotrebujte do 3 dní.
NAŠE DOBROTY Z MÄSA
Jahňacie pečienka jemne korenená
Pečený králik s bravčovým bôčikom
Bravčové mäso vo vlastnej šťave
Bravčové z udiarne údené bukovým dymom
Hovädzie mäso na korení
Pečená prepelica s divokým korením
Kačacie stehienka vo vlastnej masti pečené
ČESKÉ JAHŇACIE MÄSO
Zakladáme si na kvalitných surovinách, teda aj jahňacie mäso získavame od českých dodávateľov, ktorí majú tú najvyššiu kvalitu.
Dodatočné parametre
Kategória: | DOBROTY Z MÄSA |
---|---|
Záruka: | > 6 měsíců |
Hmotnosť: | 0.534 kg |
Výživové údaje na 100 g výrobku: | |
Energetická hodnota: | 443kJ/105kcal |
Tuky: | 3,3g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 1,6g |
Sacharidy: | 0,5g |
z toho cukry: | méně než 0,5g |
Bílkoviny: | 18g |
Sůl: | 1,0g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.