HOVÄDZIE MÄSO
Na túto úpravu hovädzieho mäsa sa nehodí akýkoľvek kúsok z býka, vyberáme si len tie časti, ktoré sú vhodné na dlhé a pomalé dusenie.
DRVENÉ KORENIE
Drvené korenie dodáva hovädziemu mäsu tú správnu chuť a vôňu.
ÚPRAVA HOVÄDZIEHO MÄSA
Hovädzie mäso sa dusí až 4 hodiny, s naším hovädzím mäsom na koreni máte tento čas ušetrený.
NA ČO SA HOVÄDZÍ MÄSO HODÍ?
Vyskúšajte si z hovädzieho mäsa urobiť parádne hamburgery, stačí mäso natrhať, pridať šalát, paradajku, uhorku a majonézu a môžete servírovať.
Ak máte radi mexickú kuchyňu, vyskúšajte hovädzie mäso pridať do tortily spolu so salsou a štipľavým dipom
Pokiaľ milujete znojemskú omáčku, dajte mäso ohriať do hrnca spolu s nadrobno nasekanou kyslou uhorkou, uvarte ryžu a pokrm je hotový.
ZLOŽENIE VÝROBKU: Hovädzie mäso (ČR) 93%, lyžica vody pre lepšiu šťavnatosť, čierne korenie 1%, soľ
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Mäsový výrobok, konzerva, bezlepkový výrobok
AKO SKLADOVAŤ? Skladujte pri teplote do 30 ° C, po otvorení uchovajte v chlade do +6 ° C a spotrebujte do 3 dní.
NAŠE DOBROTY Z MÄSA
Hovädzie mäso na korení
Pečený králik s bravčovým bôčikom
Bravčové mäso vo vlastnej šťave
Bravčové z udiarne údené bukovým dymom
Jahňacie pečienka jemne korenené
Pečená prepelica s divokým korením
Kačacie stehienka vo vlastnej masti pečená
ČESKÉ HOVÄDZIE MÄSO
Zakladáme si na kvalitných surovinách, teda aj hovädzie mäso získavame od českých dodávateľov, ktorí majú tú najvyššiu kvalitu.