Už ste niekedy pripravovali pečenú prepeličku? Že nie? Potom si ich skúste kúpiť, až na ne narazíte v obchode. Mierne pokročilá kuchárka alebo kuchár prípravu v kuchyni určite zvládne. Prepelice zaraďujeme do pernatej zveri. Tie, ktoré sa dajú dnes zohnať budú s najväčšou pravdepodobnosťou z farmov...
Hlavné jedlá
pizza bolognese
Tento recept je jednoduchý a použitím hotovej omáčky Hovädzie na paradajkách máte rýchlu a zdravú večeru "raz dva". Vo väčšej mise zmiešame múku, soľ a olivový olej. Kvasnice necháme rozpustiť v teplej vode a premiešame – mala by vzniknúť kašička. Prilejeme k suchej zmesi a vypracujeme cesto, ktoré...
jahňací guláš
Jahňacie mäso momentálne prichádza do svojej vrcholnej sezóny a vy si ho môžete dopriať v mnohých úpravách. IDEME NA TODeň vopred si naložte mäso do nízkeho hrnca s pokrievkou alebo inej uzatvárateľnej nádoby. Mäso stačí nakrájať na kocky, zmiešať s olejom, rozotreným cesnakom, korením a nechať cez...