DANIELIE MÄSO
Vedeli ste, že zver vďaka svojim nutričným hodnotám patrí k najzdravším mäsám a je vhodná aj pre diétnu kuchyňu?
SUŠENÉ HUBY
K danieliemu mäsu okrem iného pridávame trochu údeného mäsa a sušené huby, ktoré paštéte dodajú krémovú textúru.
REGIONÁLNA POTRAVINA 2020
Naša danielia paštéta je z nášho paštétového sortimentu najnovšia a v roku 2020 obdržala cenu Regionálna potravina.
NA ČO SA DANIELIA PAŠTÉTA HODÍ?
Zverinové paštéty sa skvele snúbia s červeným vínom, doplňte pohostenie ešte nakladanými hubami a návšteva bude len "mlaskať"
Danielia paštéta bude krásne vynikať na opečených hriankach spolu s prírodne prekvásenou zeleninádou
AKÉ JE ZLOŽENIE? Mäso z daniel 51%, bravčový podbradok, cibuľa, červené víno, údené mäso (bravčové mäso, soľ, dym), zeler, mrkva, jedlá soľ, sušené pravé hríby, korenie
NUTRIČNÉ INFORMÁCIE: Mäsový výrobok, konzerva, bezlepkový výrobok
AKO SKLADOVAŤ? Skladujte v tme pri teplote do 30 ° C, po otvorení uchovajte v chlade do +6 ° C, spotrebujte do 3 dní.
NAŠE ZVERINOVÉ PAŠTÉTY
Danielia paštéta s divokým korením
Jelenia paštéta s brusnicami
Paštéta z diviaka na červenom víne
Srnčia paštéta s portským vínom
DANIELIE MÄSO Z ČESKÝCH CHOVOV – MORAVIALOV
Naša firma si zakladá na kvalitných surovinách, teda aj danielie mäso získavame od českých dodávateľov, ktorí majú tú najvyššiu kvalitu. Firma Moravialov s. r. o. vykupuje zverinu z poľovných revírov iba v Českej republike, prevažne z Juhomoravského kraja, čiastočne severomoravského regiónu a z východných Čiech.