ÚDENÉ MÄSO
Naše údené mäso je údené prírodným bukovým dymom.
STÁLE RUŽOVÉ
Naše bravčové mäso z udiarne zostáva ružové, vďaka unikátnemu výrobnému postupu.
SOĽ NAD ZLATO
Na nasolenie mäsa predtým stačila len obyčajná kuchynská soľ, tak ani my nepoužívame dusitanové soli (rýchlosoli).
NA ČO SA ÚDENÉ MÄSO HODÍ?
České klasiky ako plnené knedle údeným mäsom s kapustou , knedľa, zeleň alebo halušky s bryndzou a údeným mäsom týmto mäsom pripravíte ľahko
Mäso je možné použiť aj do vynikajúcich sendvičov s trhaným údeným mäsom – odporúčame pridať aj našu prírodne prekvasenú zeleninádu
ZLOŽENIE VÝROBKU: Údené bravčové mäso ČR (90% pri sádke - bravčové mäso, jedlá soľ, prírodný dym), soľný nálev (soľ, voda)
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Mäsový výrobok, konzerva, bezlepkový výrobok
AKO SKLADOVAŤ? Skladujte pri teplote do 30 ° C, po otvorení uchovajte v chlade do +6 ° C a spotrebujte do 3 dní.
NAŠE DOBROTY Z MÄSA
Bravčové z udiarne údené bukovým dymom
Pečený králik s bravčovým bôčikom
Bravčové mäso vo vlastnej šťave
Jahňacie pečienka jemne korenené
Hovädzie mäso na korení
Pečená prepelica s divokým korením
Kačacie stehienka vo vlastnej masti pečená
ČESKÉ BRAVČOVÉ ÚDENÉ MÄSO
Zakladáme si na kvalitných surovinách, teda aj bravčové údené mäso získavame od českých dodávateľov, ktorí majú tú najvyššiu kvalitu.